TOTS ELS CURSOS DE BRICOLATGE I MANUALITATS

Com Funcionen

 

Tallers Servei Estació


cf2

En els tallers de Servei Estació estan a l’abast de tothom. Pensats tant per als grans com pels petits, anirem descobrint diferents temàtiques, desde el camp de les manualitats fins a apendre técnicas per a treballar amb diferents materials i eines.


Com funcionen

Al llarg de l’any es realitzen diverses convocatòries, que s’anuncien a la web i la botiga. De la mà del nostre equip de professionals aprendràs diferents tècniques i disciplines del mon de les manualitats i el DIY. Consulta a la nostra web els continguts específics de cada taller i apunta’t als que mes t’interessin.

A on es realitzen

A Servei Estació, ubicat al carrer Aragó, 270. A la terrassa de la segona planta de la botiga es on es troba la nostra aula dels Tallers. Un espai especialment equipat, reservat i propi on podràs aprendre, practicar i gaudir sense interrupcions.

Com apuntar-me


Pots reservar plaça o inscriure’t a través d’aquesta web o al Punt d’informació de Servei Estació, situat a l’entrada de la botiga. En el cas que s’ hagi de fer un pagament, pots realitzar-lo per Pay Pal a través de la nostra pàgina web.

 

APUNTAR-TE A ELS TALLERS ÉS MOLT FÀCIL

Només en 4 passos ja t’hi pots apuntar.